söndag 19 april 2015

Veckans Skiss #59

Hej!

Då var det dags för min Veckans skiss!


Alltid lika inspirerande och roligt med just VS, känns som att komma hem liksom :)
 Det var en lite klurig skiss den här veckan men jag fick ihop det rätt ok ändå tillslut. Flyttade bytte och ändrade lite av det jag från början tänkte för att till slut hamna här...


Jag har använt julpapper från Echo Park, faktiskt!! Det är ett 12" kit "Happy Holliday".
Färgerna som inte är traditionellt (svenskt) juliga passar bra till färgerna i fotot.
Jag tycker så mycket om den gröna overallen Astrid har (det är ju jag som köpt den, haha) men den gör att det är svårt att välja papper som man vill när du ska scrapa fotona från den här vintern har jag märkt, hrm... Vill inte göra alla foton svart vita heller liksom :)
Små problem som kan dyka upp när man gillar grönt!!!


Dom diagonala linjerna fick bli symaskin söm, lite som skidspår också tänkte jag då. Undrar hur många gånger MERRY stickersen flyttades av och på innan den faktiskt fick komma med ?! Det betyder ju typ GLAD också och behöver ju nödvändigtvis inte höra ihop med christmas även om jag automatiskt kände så först :)


Ritade/doodlade på några detaljer så det blev lite mer liv och lekfull känsla. Sytråd (of course..) ett gem och en liiiten söt JOY stickers.


Sprayade med lime grön mist först på mitt CS som ni ser. Titeln har jag först ritat av negativet som blev kvar ur ett bokstavs ark och sedan klippt ur. Sydde fast dom.


Gillar Vellum just nu så jag la ett hörn av det över det mönstrade hörnet och sydde lite där också. Några stänk av rosa Colorbloom spray blev det visst innan jag var klar.

Om du inte gjort något till den här härliga skissen än så är det inte för sent, du har tom i morgon måndag på dig att skapa, så sätt fart nu :)

Ha nu en skön söndag!

Roligt att du tog dig tid att hälsa på mig idag, det gör mig så glad :)

Kram Anna :)
6 kommentarer:

 1. I think this is really clever to use the Christmas paper in this way! LOOOOOOVE the stitching and that little touch of vellum, too:):)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanks for your love my dear:-) Hugs Anna

   Radera
 2. Snygg tolkning av skissen! Gillar de sydda detaljerna. Jag har inte plockat fram min symaskin än för att använda till scrap, men kanske ska ta mig i kragen... Tack för att du så troget tolkar VS! Kram ÅsaJ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Åsa ! Du är så snäll! Ja symaskinen är en kär vän :-) kram

   Radera
 3. En härlig layout och det där merry blev ju hur bra och passande som helst. Kul att läsa dina beskrivningar, fint med bokstäverna som du klippt ut. Fina foto också på Astrid! Tack för din tolkning till VS! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kära du!! Jag blir så glad :-) kram

   Radera