måndag 20 april 2015

Skissutmaning hos Scrap&Ting - Awesome

Hej!

Hos underbara Scrap&Ting pågår det nu en skissutmaning med en jättefin skiss som Jenny har gjort.


Kika in HÄR för mer information.

Jag gillade skissen massor direkt när jag såg den här om dagen och har sedan gått och funderat på hur jag skulle kunna förverkliga mina tankar UTAN en sån underbar "Cameo"....
Kom på en liten genväg så jag fick till ett liknande resultat som mina ide'er fast med dies och min fina Cutlebug istället. 


Jag vred på skissen lite och gjorde även fotot i cirkelform annars följde jag skissen rakt av nästan tycker jag. För att få dit cirklarna "mitt i" min LO skar jag till en bit som gick in på bredden (knappt 6") i min Cutlebug och flyttade in pappret varefter för att stansa ut på hela längden. Sedan "backade" jag med fina papper ur mitt MME 6" paper pad "on trend".


Lite sytråd förstoss och en guldig flairbutton som jag embossat med guld glittrigt emboss pulver. Har några flairs som jag inte får att passa in någonstans riktigt och då gör jag så här för att använda även dom. Har målat några med nagellack också ibland för att få till en färg som passar till den LO/kort jag håller på med.


Visst är dom fina dom här papprena !!?  Guld cirklarna är utstansade ur vanlig grå kartong. Jag målade dom med lite Gesso, torka, embossdyna och guldigt embosspulver, smält med emboss verktyget. Låter krångligare än det är, var snabbt gjort faktiskt :)


Titeln är ur en dekos påse också den från MME "on trend". Mera sytråd :) Har kladdat och stänkt med olika Colorbloom sprayer på bas CS:et.


Tryckte ut min journaling med min Dymo apparat på genomskinlig remsa. Den sitter lite dåligt i tejpen men har klistat lite extra så funkar det. Hittade den här fina texten på vår familj-almanacka,  "Mammor håller sina barns händer en stund men deras hjärtan för alltid". Stämmer så bra!!! 

Det finns gott om tid än för att hinna göra en LO eller något annat skoj till den fina skissen.
Så häng på du också!!!

Ha en bra dag där du är idag!

Kram Anna :)


12 kommentarer:

 1. Tur du påminde mig om skissen, jag älskar den också. Jättefin tolkning du har gjort!!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur vi kan påminna varandra lite ibland :-) Spännande att få se vad du hittar på. :-) Kram :-)

   Radera
 2. Hej min fina vän! Jag har varit "bloggdöd" ett tag men så tittade jag in här nu och du har gjort maasssor! Kul! Fin skiss och en härlig tolkning. Fiffigt med cirklarna tycker jag! På det viset kan man ju klara sig en stund till utan Cameo. Iallafall så länge vi inte frågar dom som har dom ;)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har saknat dig :-) Tack kära vän! Ja vi får väl hanka oss fram ett tag till med våra vevar ;-) Ser fram emot din tolkning nu :-)kram

   Radera
 3. Du hittar alltid på så roliga tolkningar, den här jätteläcker som vanligt! Den har också ett sådan varm och fin känsla, den där texten "lånar nog jag". Fint foto också! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Christel! :-) Jag har ju bla dig som idé spruta så TACK! Ja den texten bara grep mig så ta den du också! Vad roligt att du gillar fotot också du som kan!! :-) Kram

   Radera
 4. Så fint färgval och det är ju så fint med dom genomskinliga textremsorna.
  Tack för att du är med och tolkar, lycka till! :)

  SvaraRadera
 5. Tjenixen Anna!

  Jätte trevlig och fin layout som du har där! Det är verkligen en helt fiffig tolkning av den skissen och det spruldar till liv.

  Smart använt av Dymo tejpen det gör det verkligen helt komplett! :)

  Med varma kramar,
  Jesper K
  DYMOSupport

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack :-) Ja det är roligt att ha Dymo texter ibland. Blir en speciell känsla av dom. :-)

   Radera
 6. Åh så fint! Jag gillar sytrådsdekorationeb, lite unikt och fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Rebecca :-) Vad glad jag blir :-)

   Radera