onsdag 22 april 2015

CASology - OMBRE no2

Hej igen :)

If you don't use Swedish please use the translate tool at the top of the right column :)

Då kommer mitt andra bidrag till veckans utmaning hos CASology.


Ännu en gång föll valet på en lite rejäl färg, GRÖN!! :)Här har jag använt ett set från Heidi Swapp med en text och en stencil. Har embossat  texten med svart detalj pulver efter att ha stämplat med en genomskinlig dyna speciellt för embossing.

Det här kortet blev lite mer lång smalt, kul med lite variation.

Tejpade sedan fast stencilen med washi tejp som inte fastnar för hårt i pappret, jag vill ju lätt kunna avlägsna den när jag är klar med min ombre färgläggning.
 Jag valde tre olika gröna Versa Color dynor och gick över från ljusaste till mörkaste med en liten fingerborgs liknande svamp.
  Monterade med grön "foto matta" .  

Ja men då var no2 avklarad, är ni redo för det tredje och sista ?! :)
Vad ni är snälla och tålmodiga med mig, men jag hade ju så roligt och liksom bara gjorde tre stycken av bara farten igår kväll :)

Ha det gott, på återseende inom kort, om du vill hänga med .... Men jag inser just nu att nummer tre blir ju nummer ett för er... nåja sak samma :) Huvudsaken korten kommer in i bloggen och publiceras nu, haha :)

Kram Anna :)

6 kommentarer:

 1. Så fina och vackra allihop, men för att inte överraska dig så är denna min favorit haha! Du är bara så bra och det är så roligt att gå in på din blogg och se vad du gjort denna dagen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det menar du inte ;-) haha! Jag kunde inte hålla mig från dom gröna dynorna bara :-) Detsamma säger jag till dig :-) kram

   Radera
 2. Beautiful ombre dots in such a lovely fresh colour! I like your elongated card too. Perfect for the lovely big sentiment! Thanks so much for joining us at CASology this week!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you so much dear Hazel!! You made my day :-):-):-) hugs Anna

   Radera
 3. So pretty!!! LOVE green and polka dots!! Thanks so much for joining us at CASology this week!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh!:-) Thanks! I LOVE green colors too :-):-)

   Radera