torsdag 12 november 2015

Månadsutmaningen hos Scrap och Ting

Hej!

If you don't use swedish please use the translate tool at the right column :)

Här kommer mitt bidrag till månadens utmaning hos Scrap och Ting.

1. Inspireras av bilden
2. Välj sedan den horisontella eller lodräta raden att gå efter

Jag valde den horisontella raden med band, färglagt och pärlor och inspirerades av hjärtana och den blå färgen i blommorna till mitt kort.


Jag ritade först hjärtana på frihand på ett vitt papper och ritade av konturerna på baksidan av pappret genom att hålla pappret mot fönstret så det lyste igenom om ni hänger med hur jag menar :)
Sedan fäste jag band av olika sorter så det täckte kanterna och klippte efter konturerna på baksidan.


Färglade min vita kortbas med blå distressdyna som jag först tryckte mot ett akryl block och sprayade vatten för att sedan doppa pappret i färgen, målade med fingret där jag ville ha mer färg.


Sydde en ram och stämplade min text och monterade några halv pärlor.
Sedan monterade jag det hela på en kortstomme av craft papper.

Tror jag fått med allt då :)

Hoppas du haft en bra dag och imorgon är det fredag igen , härligt!!

Tack för idag!!

Kram Anna :)


6 kommentarer:

 1. My mouth is hanging open in awe! This is STUNNING. Sensational.....sooooo gorgeous & what a fabulous, FABULOUS idea for the hearts. Oh, I would award you the winner's prize right away:):)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you, thank you, thank YOU!! ♡♡♡

   Radera
 2. Åh, vad påhittig du är, så himla fint, känns som lite 70-tal, härlig bakgrund (tänk, jag har lyckats glömma det där acrylblocket). Fin textstämpel också. Du är så duktig, kram

  SvaraRadera
 3. Gulliga du!!! Du gör mig så glad kära du!! Det var roligt att använda lite av alla mina gamla band som bara ligger. Och ändå på en lite annat sätt liksom... Tack för att du får mig att tro på mig själv!! Kram Anna :)

  SvaraRadera
 4. Alltså... jag skulle vilja krypa in i ditt huvud och verkligen vilja se vad det är som rör sig där inne :D Vad kommer alla härliga, häftiga och smarta idéer i från? Just ja... snyggt kort skulle jag ju säga också ;) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är rolig du!! Känns ganska tomt däruppe tycker jag men det finns väl ett och annat scrap papper och så kanske :-) Tack gulliga du dina ord värmer och du lyfter mig!! Kram

   Radera