tisdag 26 maj 2015

My Creative Sketches - Med Bestämda Steg

Hej!

If you don't use Swedish please use the translate tool at the right column :)

Om ni råkar ha undgått att jag var på en scrap träff i söndags, får ni veta det nu :)
Ni andra får stå ut med att höra det igen och igen och.... 

Det bjöds på en utmaning med ett kit där du skulle använda dig utav det som var med, man fick lägga till egna saker vilket jag gjorde samtidigt som jag även hade My Creative Sketches månads skiss i bakhuvudet. Jag har twistat skissen något och skrivit min Journaling och Titel där "foto rutorna" är. Fotona satte jag på mitten linjen istället. Jätte modigt av mig tycker jag att rocka skissen lite, jag som oftast brukar följa en skiss nästan slaviskt :) Jag hade gjort den klar redan i söndags , trodde jag, men jag kände att det behövdes lite mer.... Den kändes lite väl gullig så jag doodlade med svart lite slarvigt runt Titeln och dom små tagsen för att bråka till den lite grann så där :) Det  kompletterade min lite slarvigt ( den är så bara dessvärre) handskrivna Journaling.

Den lilla Tag som tittar fram lite på skissen blev tre stycken på min LO :)


Fotona är på vår fina Astrid i full fart framåt med bestämda steg. Det är sedan i lördags på Pingstaftonen då vi firade mina svärföräldrars 50 åriga bröllopsdag med fin mat på Växbo kvarn. Astrid var på strålande humör hela tiden och Arvid sov gott i vagnen utanför så även vi föräldrar kunde njuta :)

Bilderna talar nog bra för sig själv. Har kompletterat det som var med i kitet på träffen med en del dekos som var med i den RAK jag fick förra veckan utav Christel :) TACK!!

Jag håller på att slutföra ännu en LO till den här mysiga skissen som kanske kommer senare i kväll eller i morgon... 
Man får nämligen delta med flera bidrag hos My Creative Sketches och jag kom igång på den här skissen när jag väl började så det blev (snart) två LO den här gången :)

Kanske du också känner att du vill göra ett bidrag... LUGN!! du hinner gott och väl med en eller flera bidrag, det är inte förän i mitten av juni deadline är :)
Även hos My Creative Sketches lottas den lyckliga vinnaren, så det finns chans för oss alla att vinna :)

Ha det nu så gott allihop idag!!

Kul att du tittade förbi hos mig!

Kram Anna :)

12 kommentarer:

 1. Vilken ljuv och fin LO du har gjort! Tummen upp! :-) Kram Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh!! Tack vad glad jag blir :-) kram Anna

   Radera
 2. Så söta foton, dom har du lyckats göra rättvisa med din romantiska layout, lite ovanligt för dig, men ack så fint du kan med det också! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blev lite annorlunda pappers val än om jag skulle ha valt helt själv.... Baksidan var tuffare men jag kände att den här passade fotona... Men det var svårt att känna om/när jag var klar. Roligt och skönt att du inte dömde ut den :-):-):-) Undrar vad jag har för stil egentligen..... hrm?! Kram

   Radera
  2. Du det undrar jag ofta om mig själv, men jag tycker att du har en tydlig stil även om det är med ett ovanligt pappersval. Det är liksom placeringar, utformning och det där lite hastiga på ett fint sätt. Nu svamlar jag kanske? Hahaha!

   Radera
  3. Nä inte svamligt ALLS!! Väldigt tydligt, TACK så jättemycket ♡

   Radera
 3. Ja, ljuva färger och en alldeles ljuvlig jänta på väg mot sitt mål :) Smart sätt att få fram titel/text med att göra ramar runt!! Jättefint. Du kan allt du Anna!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gumman!!!! Vad GLAD jag blir av dina peppande ord!!! Så värdefullt ♡ Kram

   Radera
 4. Oh My I love this.. Love the soft colors too.. Thanks for playing at my Creative Sketches!

  SvaraRadera
 5. What a pretty layout! Thanks for playing along with us at My Creative Sketches!

  SvaraRadera