onsdag 27 maj 2015

Sketchabilities #139 - happy

Hej!

If you don't use Swedish please use the translate tool at the right column :)

Jag har vågat mig på en tolkning på Sketchabilities underbart vackra skiss. Bara skissen är ju så vacker att jag nästan inte vågade pröva men så såg jag några fina scrap vänners alster och kom igång lite jag också. 


Det blev ytterligare en LO i  8,5 x 11 formatet. Använde ett så mysigt papper från Pink Paislee "secret crush" som bakgrunds papper. Även vimpeln bakom fotot och ramen på fotot är ifrån den serien. Stänkte med utspädd vit akryl färg på först.

Som ni ser har jag inte ändrat mycket från skissen....
Riktigt ROSA enamel dots från Simple Stories, mums!! En Tag från Crate Paper "open book". Lite sömmar av min kära symaskin och även lite lin garn som jag satte dit på min Tag.


Ytterligare några fina Tag från Crate Paper "openbook". En liten handskriven Journaling...


Här har jag använt en avklippt bit av den Tag jag har längst upp i hörnet :)  Allt går att använda. Punchade ett litet hål i den och satte dit lite lin garn. Tyckte det passade bra med lin garn då fotot på Astrid är ifrån Växbo kvarn där det förut bereddes mycket lin. 

Ja så här blev min lilla tolkning. Nu är deadline redan imorgon den 28/5 men om du är snabb så hinner du med ett bidrag du också :)

Tack för att du kikade in, vi ses snart igen!!

Kram Anna :)

8 kommentarer:

 1. Å, vad fin. Det gråa med vit akrylstänk blir ju som gruset hon leker i. Tänkte fråga om det var Växbo men det bekräftades längre ner. Beundrar dina "snörvirvlar"!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad du är gullig med mig!!! TACK ♡

   Radera
 2. En sådan ljuvligt söt layout igen, det där bakgrundspappret är så fint tillsammans med fotot också alla dina härliga detaljer. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du :-):-):-) Ja tänk vad sött det blev helt plötsligt. .. :-) Men roligt att göra lite så ibland också. Passar fotot liksom. Glad att höra av dig trots att ni är på semester :-) kram

   Radera
 3. Vilken fin layout! Tack så mycket för att använda skissen från Sketchabilities.

  SvaraRadera
 4. Wonderful layout!!
  Beautiful&cute!!
  Thanks for playing with us at Sketchabilities!!

  SvaraRadera