onsdag 20 maj 2015

My Scraps & More Sketches #106

Hej!

If you don't use Swedish please use the translate tool at the right column :)

Dom har en ny super mysig skiss hos My Scraps & More Sketches som jag har tagit mig an.


Jag kom att tänka på dom här korten/remsorna som finns på ett klippark i mitt DCWV block "Chick Chat" när jag såg skissen. Tänkte att det borde gå att använda dom som "film rutorna" på skissen :) Dom är liggande på min LO istället bara.
Sydde några lodräta sömmar med symaskinen för att förstärka rut mönster känslan.


Visst är det en härlig skiss ?! :)


En foto ram från Pink Paislee "Secret Crush" lite Enamel dots och en Geo Tag. Några spill bitar ifrån DCWV blocket och en vanlig Tag (från ICA)


Satte min journaling, skriven med min skrivmaskin, i en foto ram från Crate Paper "open book". Skrev den på ett mindre papper och monterade det sedan under ramen. Jag får nämligen inte in ett 12" CS i min skrivmaskin så jag fuskar lite :)


Banners av spill bitar och Enamel dots. 
Splashar av gul vatten färg på mitt bas CS på valda platser.

Fotona är från sen-sommaren i fjol då vi var ute och tog en paus i leken och åt en liten kaka. Det blev en liten rutin våra barn skapade förra sommaren att varje gång vi gick ut för att leka, ta en liten promenad till pappas fika rum för att hämta en kaka.
Dom lär sig snabbt var godsakerna finns dom små liven.... :)

Ja det var min tolkning av skissen, hur tänker du när du ser den?!

Ha det gott!!

Kram Anna :)
11 kommentarer:

 1. Såååå fiiiin! Så snyggt med placeringarna, med bakgrunden och allt. Du har utvecklat en stil som är så läcker. Så roligt att följa dig! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj!! Tack snälla gulliga du :-) Vad glad jag blir!Tycker du?! Jag tycker jag bara gör jag... Så roligt att du vill följa mig och ger feedback och peppar mig! KRAM

   Radera
 2. Jätteläcker skiss som jag snabbt tittade på och hoppades komma på hur och få tid att göra. Du har ju lyckats helt totalt. Läckert! Allt! Tycker mig se att du har en GUL tråd genom dina sista alster. Fräscht. Härliga splaschar här. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är ju så bra för mig!! Vet precis vad du ska säga för att få mig på gott humör :-) Ja det är nog så att det gula liksom hängde med :-) Behövs när värmen inte riktigt orkar komma hit:-) Kram :-)

   Radera
 3. I adore the colors you used and how you turned the sketch sideways. Love the splatters, embellishments, and layers!! So glad you played along with us at My Scraps & More sketches!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh! Thanks a lot Majken! Make me happy :-)

   Radera
 4. Love how you turned the sketch and your colors and frames. Fabulous page! Thanks for joining us at My Scraps & More Sketches!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow Lisa :-) Thanks a lot!!! You make me happy :-):-):-)

   Radera
 5. THis is just wonderful! Love the title tags and how you used them! Thanks for joining in over at My Scraps and more Sketches!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh!! You are so kind:-):-):-) Thank you so much. Means a lot!! :-):-):-)

   Radera
 6. Super cute! Love the colors. Thanks for playing along with us at MS&M!

  SvaraRadera