söndag 17 maj 2015

En liten Butiks maj månadstävling

Hej!

Jag har gjort ett bidrag till En liten Butiks utmaning för den här månaden.
Det ska vara monokromt = samma färgskala.
Jag tycker det är lite svårt men det är utmanande och det gillar jag :)

Det blev ett kort för mig den här gången. Jag hittade en kort skiss för en tid sedan som jag följde, du hittar den HÄR om du är nyfiken :)

Sedan var det ju det här med färgvalet... måste erkänna att jag hade plockat fram en hel hög med GRÖNA papper men det kändes så förutsägbart så jag utmanade mig igen och valde VITT!!! :)

Here it comes...............


Blev både romantiskt men ändå lite tufft med stjärnorna och den maskinskrivna texten. Det är ett födelsedags kort till en god vän men jag tror inte hon tittar in här så ofta iallafall. :)


Today titeln är ur ett Dear Lizzy set med flera vita fina ord som du kan färglägga eller som jag nu gjorde, embossade med ett vitt lite glittrigt emboss pulver. Den stora bannern på bakgrunden är först torr embossad med en folder och sedan strök jag över lite slarvigt med emboss dynan och lade på ett vitt pärlemor pulver innan jag vämde med emboss verktyget. 


Alla stjärnorna, som är ut stansade med en Nelli Snellen die, är även dom embossade med olika vita emboss pulver och en med clear pulver. Kompletterade med några vita enamel dots.

Ja det var min tolkning av den här utmaningen, tror och hoppas att jag gjort det jag ska :)
Roligt var det iallafall!!

Förresten måste jag få dela min glädje och skryta över en vinst hos Allt Om Scrap som jag fick veta i morse!!! Så GLAD jag blev!!!
 Dess då tråkigare är att dom i samma andetag meddelade att dom skulle lägga ner sin sida :( Det blev jag mindre glad av, men men allt har sin tid.... 
Jag är tacksam och glad för den tid dom gett oss alla!!

Nåja så är det!! 

Ha en bra söndag allihopa!!

Kram Anna :)10 kommentarer:

 1. Så vackert! Jag är avundsjuk på allt ditt embossande med pulver hit och dit! Får kanske lära mig, synd att vi bor så långt ifrån varandra. Och Grattis till vinsten Anna, det är du sååå värd. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla rara Christel!! Det är inte så svårt om man inte är allt för pet noga:-) Men dumt ändå att det är långt mellan oss. Tack igen för vinst och gratulationer :-) kram

   Radera
 2. Monokromt är svårt men som vanligt har du lyckats jättebra!
  Stort grattis till vinsten. Att det var ett vinnarbidrag anade jag tidigt ;) Kram påre. Om en vecka ska vi mysa heeeela dagen :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Du!! Ja snaaart är vi där :-):-):-) kram

   Radera
 3. SUPERläckert!! Det är så fint med vitt, vitt, vitt och du har verkligen fått till det ursnyggt med alla lager och detaljer! Love it!

  Och du... En utmaning från dig till mig:
  Ta fram ditt PL-material och gör en PL-sida! :D <
  Antar du utmaningen...? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla rara Du! Ja jag ska försöka få till en PLsida nu :-) Återkommer :-)

   Radera
 4. So beautiful Anna! I loooooooooove the white on white! And super big congratulations on winning!!!! Yayayayay! So well deserved :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanks a lot sweet Emma♡ You make me so happy! :-):-):-) Really made my Day girl! Yes It's honoring to win and inspiering too!! Thank you :-) Hugs Anna :-)

   Radera
 5. Jättefint kort!!! Jag älskar vitt vitt och det här blev ju toppen fint.
  Grattis till din vinst!!! Va synd att dom ska lägga ner. Det är ju så trevligt med svenska inspirations bloggar. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria :-) Glad jag blir :-) Ja det är ju så tråkigt :-( kram

   Radera