lördag 16 maj 2015

Scraphusets maj tävling

Hej!

Jag har äntligen fattat mod och tagit mig an månadens utmaning hos Scraphuset.
Du ska lifta en Jätte härlig LO som Helena har gjort.
Den är så fin ,skir och ljuvlig och det är inte jag så bra på .... Jag har ju en tendens att explodera i färg mer liksom...
Men jag har gjort ett försök och det gick väl så där, men skam den som ger sig :)

Här kommer den min lift .......


Jag liftade grund designen med en större blommig foto matta och dom horisontala pappers remsorna där Helena har spets.
Liftade även flikar instucken med text och känslan av reflektion i titeln (fast jag fick plussa på ett år mot Helena då...)
Liftade också att doodla en ram runt hela LOn men jag valde att skriva delar av min journaling som ram.


Den här detaljen lade jag till utanför liftningen. Papper från Maja design utom det röda med vita hjärtan som är ur mitt Bella blvd kit "color chaos". Tag med twine snöre från Panduro Hobby.
Har stänkt lite med utspädd vit akrylfärg lite här och var. Bas pappret är en "baksida" av ett PL-kort papper från Reprint. Ibland gillar jag baksidorna mer än den tänkta framsidan, haha :)


En Tag med en dold journaling och lite sytråds trassel för ovanlighetens skull ;)


Titeln är två olika Thickers och dom grå "@ 40" är Simple Stories "Snap". Enamel dots lite varstans i olika kulörer :)


Här en närbild på en textflik. Den är en vit die cut med "plasttryck" från Heidi Swapp som jag färgat in med fuktad make up svamp och grå vattenfärg. En liten röd hjärta remsa och ett ut punchat hjärta blev tillsammans en liten dekos. Ett röd randigt Banner gem från "Smash".


Sytråd trassel och twine tråd ihop med ett ut punchat hjärta tillsammans med några RÖDA enamels fick bli min lift av Helenas kluster av blommor i hörnet.

Fotot är sedan förra sommaren på min 40 års dag. Tidigare på sommaren den 11 juni firade min älskade man och jag vår 20:e bröllops dag. Därför blev min titel "JAG @ 40 Vi 20".

Jag hade inget stort kalas när jag fyllde utan vi tog en tur med tillresta underbara vännerna Fam. Marestaing till Wii Trädgårdar. Ett helt suveränt vackert ställe om ni skulle ha vägarna förbi Prins Daniels Ockelbo :)

Önskar dig en härlig lördag och helg!
Ikväll ska vi ha GODISMYYYS till Astrids och min STORA glädje!!!

Ha det gott kära ni, med eller utan godismys, tills vi ses igen!

KRAM Anna :)4 kommentarer:

 1. Åh vad fin!! Härliga röda och blå färger som ligger mig varmt om hjärtat, ha ha :-) härligt foto på dig och H. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack guliga du!! Har gruvat mig för den här av någon anledning.... Men så kom jag på vilket foto jag ville använda så kom jag igång ändå :-) Du är så bra för mitt ständigt sviktande självförtroende :-):-):-) kram

   Radera
 2. En helt underbar layout med så fräscha färger och så många läckra detaljer. Du har verkligen scrapliftat och gjort den till din egen. Och ni är ju så fina och gulliga på fotot, så roligt att se! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack min kära vän!! Skönt att höra att du tycker det är en lift. Lite svårt att veta hur mycket eller lite man ska "härma" :-):-):-) Kram Anna :-)

   Radera