tisdag 4 augusti 2015

Stuck?! August 1st - Hard Work

Hej!

If you don't use swedish please use the translate tool at the right column :)

Ny månad och nya utmaningar !!

Här kommer min tolkning av den första skissen för månaden hos Stuck?!


Jaha!!! Ett par lortiga slitna arbets skor, tänker ni nu.... Ja exakt!! :) Jag blir alltid glad om jag varit ute och kommer upp på bron vid dörren och ser ett eller två par sådana här skor för det betyder att sonen och/eller maken är inne och äter lite frukost, lunch eller mellanmål mellan sina långa och hårda arbetspass med jordbrukets alla sysslor. Då får man försöka passa på att ta en kaffe och umgås med dom, det gäller att ta till vara på dom tillfällen av umgänge som ges :) Särskilt nu på sommaren...
 Jag har skrivit lite om det i min journaling också.

Här är den otroligt snygga skissen....


Och mina närbilder...


Chipboard stickers från Me and My BIG Memories och en trä stjärna som jag fått av min kära vän Emma. Den stämplade texten är en Roller Stamp från Becky Higgins som jag gillar massor!


Här är det fler godsaker jag fått av Emma "galler ramen" i trä, stjärnor och så det grå/gula pappret under foto och journaling. TACK!!


Ett gammalt stort gem fick vara med också, satte fast en liten stämplad lapp med hjälp av det på fotot. Texten är stämplad med samma Roller Stamp.


Ännu mer små godis bitar från fina Emma och en Chipboard Stickers med "love this" från Me and My BIG Memories. En del stänk med en senaps gul mist för att ta upp det gula i mitt papper under fotot. Ritade först två cirklar med en blyerts penna på mitt CS och sydde sedan med min symaskin två cirkar också.

Vet ni då?! Jag höll faktiskt på att sabba hela min LO det sista jag gjorde (mer än vanligt alltså, haha)
med den gula misten. Ville bara ha en liten splash till och då slant jag med flaskan så det skvätte och blev en rejäl fläck....MEN jag lyckades, tror jag iallafall, rädda situationen rätt ok...
Hjälp vad jag blev arg på mig själv en stund där :)
Tålamod och självbehärskning.....

Hoppas ni har det gott där ni är!!

Tack för att du tittade in hos mig idag!!

Kram Anna :)
16 kommentarer:

 1. Gorgeous page, love the stitching and misting. The journal and title work is fab too! Thank you for joining us at Stuck?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanks so much Laura!! Thanks for a great sketch!!! Hugs Anna :-)

   Radera
 2. Så soft och mysig LO. Gillar det mjuka färgerna och det är härligt att se att man kan göra så fint av helt vardagliga, skitiga, arbetsskor :-) Kram

  SvaraRadera
 3. Tack kära du!!! Vad GLAD jag blir ♡ Ja det är ju faktiskt flest vardagar i livet och dom förtjänar väl också en layout :-) KRAM :-)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin en, vacker med färgerna och fotot. Tolkningen av skissen är så bra. Det är ju de där vardagsstunderna som är så viktiga att komma ihåg. Du är så kreativ och "duktig"! Inte märks olyckan heller, men jag förstår din irritation, ibland blir allting så rörigt på scrapplatsen och då händer en massa, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh!!! Du är så snäll!!! Tack fina Du!! Du gör mig så glad , tur att inte olyckan syns då :-) Men hade tänkt mig att den skulle vara lite renar och enklare men nöden har ingen lag. Kram Anna :-)

   Radera
 5. OOOOPS!! You managed to 'save' your LO really well.....besides, the yellow is a good colour to errr 'spill' on your page! Love that you scrapped the boots. They are such a part of your everyday life, I imagine. And that 'real life' sticker up the top....LOVE it!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes I managed to save it ok at least, thank you :) O yes those shoes are a big part of ouyr everyday life indeed :) Hugs Anna :)

   Radera
 6. So Beautiful!! Love it. Thanks so much for playing along with Stuck?!Sketches!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanks so much!! :-) Hugs Anna :-)

   Radera
 7. Jättefin! Förstår din känsla när du ser skorna.. <3

  SvaraRadera
 8. A really intresting page! I like this style!thanks for joining us at stuck?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanks a lot dear Vasso!! You make me happy!! :-) Hugs Anna :-)

   Radera
 9. Awesome layout, love the stitching and misting! Thanks for joining us at Stuck?!Sketches!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanks so much dear Joefil!! Hugs Anna :-)

   Radera