torsdag 15 december 2016

CASology - Bow

Hej!

If you don't use Swedish please use the translate tool at the right column :)

Jag fyndade en die i form av en grankvist på en köp och sälj sida på Facebook här om dagen och fick den igår så jag bara måste ju testa den.

Jag gjorde det igår kväll och det blev en tolkning av veckans utmaning hos CASology där ordet som du ska skapa efter är BOW = rosett, båge,böjning, bugning etc.

Jag hämtade inspiration från ett kort jag gjorde tidigare i höstas då jag gästade som Featured Designer hos CASology som går i vitt på vitt vilket är en stor favorit för min del...

Så här blev gårdagens invigning av min fina grankvist...


Jag har en rosett = bow och även hörnen fick sig en böjning då jag använde min hörnpunch på överkantens hörn :)
Texten säger "julekram" det betyder "Christmas hug" på engelska.

Och så här ser mitt tidigare kort ut som jag inspirerats av ...Jag inspirerades av blomkvisten, tråden och en enkel textrad men gjorde den ändå till sitt eget kort med sin egen prägel.
Den här gången stansade jag ut motivet helt och embossade det med silverglittrigt pulver och monterade min grankvist i nedre hörnet ovanpå kortbasen och tråden knöt jag i en skir rosett = BOW .
Dessutom höll jag både motivet och texten i silver och grått liksom lite monokrom känsla.Här ser man silverglittret ännu bättre.

Tusen tack för idag kära du!
Kram Anna :)

6 kommentarer:

 1. Det här är vackrare än alla andra kort, så snyggt med silver och den tunna tråden och den fina texten. Ditt kort blir garanterat utvalt så nu vet du det..... Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du är ju för gullig du min kära vän!! Så jätteglad att du gillar det. Tror nog ändå inte alla andra är lika rar som du mot mig <3 Men det betyder massor att DU gillar det!! Kram Anna

   Radera
 2. Hey Anna!! I love that silver against the white cardstock. So pretty. Thank you so much for playing with us this week at CASology.

  SvaraRadera
 3. Every card you make deserves to be in the spotlight Anna!
  This is GORGEOUS!
  Thanks for joining CASology!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Awwww❤ Thanks so so much dearest Hannelie 😘

   Radera