måndag 23 maj 2016

So Am I Cute ?!

Hej!

If you don't use swedish please use the translate tool at the right column :)

Här i helgen har jag i omgångar pysslat med den här layouten till månadens utmaning hos Challenge YOUrself  och Scrap it With a Song , och idag hann jag göra den klar.

Det är en Moodboard och två olika sångtexter som du ska inspireras utav.
Och nästan lite komiskt är det att färgerna i Moodboarden är dom samma som jag ofta fallit för nu på slutet. Dels för att jag gillar dom och för att många papper som varit med i mitt månads kit från Citrus Twist hållit sig till den här färg skalan.


Ett gammalt foto på mig bara någon månad gammal. Färgerna i fotot passar ju bra här tycker jag och visst var jag lite söt på den här tiden ?!  
Skallran som jag håller handen på har jag faktiskt kvar och alla våra fem barn har lekt med den, lite kul!! Jag har ritat cirklar på fri hand med en svart vattenfast penna och sedan färglagt dom med Distress Ink pads , Distress Crayons , pensel och vatten.

Jag valde titeln i Rock sången "So Am I" med Kensington.


Från Moodboarden har jag med färgerna och jag inspirerades av alla rutor men översatte dom till cirklar.


Det var mitt bidrag och blev du sugen att hänga på så har du god tid på dig än, deadline är den 31 maj.

Ha det gott där du är och tills vi ses här igen!

Tack för titten!
Kram Anna :)21 kommentarer:

 1. This is absolutely wonderful! I love your cool and creative design and the adorable photo of YOU! You used the mood board in such a creative way! Thank you so much for joining us at Challenge YOUrself this month!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanks a lot sweet Sharon♡ Anna xo

   Radera
 2. Wow, vilken fin bakgrund du gjort och hela layouten är så underbar, färgerna, grönt, turkos, gult är bara bäst enligt mig. Fint "paket" med det lilla fina söta fotot. Jag tycker att det där söta håller i sig! Nu gjorde du mig sugen på att ta mig an den utmaningen, men jag har hängt upp mig på det där med sångtexterna. Ha en härlig dag i sommarvärmen! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gulliga Du!!! Tack för att du är så snäll och uppmuntrar trots att jag blev lite enformig med färgerna här ett tag ;) Men som du säger så är dom ju riktigt fina ihop så... Klart du ska göra ett bidrag! Ta titeln bara eller något enstaka ord i någon av sångerna. Eller gör bara till Moodboarden och var bara med his CY. Fast jag vet ju att du inte bangar för att försöka dig på en kombo nu när den utmaningen finns...vi är väl lite lika så:) hihi!! Här är det kallt och regnigt idag, blir nog max 19C. Men hoppas du får njuta av sommaren! Kram ♡

   Radera
  2. Alltså jag hittar inte texterna till sångerna, orkar inte försöka snappa upp något när jag lyssnar, det är det jag hänger upp mig på, men får väl ta titeln då i någon av dom. kram!

   Radera
 3. Stunning LO, I love the bg work!
  Thanks for playing with us at SIWAS

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanks Giorgia♡ you are so sweet !! Anna xo

   Radera
 4. Very CUTE layout. Love the colors. Thanks for joining us at SIWAS.

  SvaraRadera
 5. Yes! This is wonderful - I like how those papers play off the circles of the background for a young fresh playfulness.

  SvaraRadera
 6. Such nice work! Your background really brightens the whole page and you nailed the colors on our mood board. Thanks for joining in with us at Challenge YOUrself

  SvaraRadera
 7. Cutes work! i love the bubbles, thanks for playing with siwas!

  SvaraRadera
 8. Söt layout med de fina cirklarna! Härliga färger också! Tack för att du är med och tolkar utmaningen hos oss på Challenge YOUrself! Kram Åsa

  SvaraRadera
 9. Such a cute page, love the circles ! Thanks for playing with us at SIWAS !

  SvaraRadera
 10. SWath a freshand beautiful page!Thank you so much for playing along with us at Scrap It With A Song.

  SvaraRadera