onsdag 18 februari 2015

Veckans skiss # 51

Hej!

Ny vecka och en ny härlig skiss hos "Veckans Skiss". Sätt fart och tolka du med :)

Här kommer min tolkning av skissen:


För ovanlighetens skull inte ett enda mönster papper faktiskt. Lekte med en Tim Holtz stencil och distress dyna ( walnut stain).
Washi tejp och en snutt puncinella som jag köpte på stenåldern men jag tyckte den passade nu.


Lite orange sytråd för att ta upp det lilla orangea som finns på Arvids tröja.


Knappar !!!! GILLAR :)
 Och några rosa enamel dots och även bokstäver åt det rosa hållet då det även finns rosa med i Arvids tröja. 

Ja det var det jag hade idag!

Ha det gott så ses vi snart igen :)

Kram Anna :)

10 kommentarer:

 1. Härligt fint och vad läckert med puncinellan över den röda washitejpen! Väldigt fin tolkning av VS, tack! Och du, nu såg jag precis att du blivit utvald igen på My Creative Sketches, Grattis det är du verkligen värd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du tycker det blev bra :) Kändes (som vanligt...) svårt först och tänkte att jag inte kan men sen så liksom flöt det på ändå och jag blev rätt så nöjd trots allt... Varför är det så svårt att vara nöjd med det jobb man gjort själv??? Tack ,ja det är uppmuntrande att dom valde min LO IGEN :) :) :) Kram Anna

   Radera
 2. Jättefin tolkning av skissen! Kul att du gjort en LO utan mönsterpapper! Tack för att du är med och tolkar VS! Kram ÅsaJ

  SvaraRadera
 3. Alla dina alster är jättefina tycker jag! Ger du och Ulrica privatlektioner? ;) Blir ju mest kort för min del. Och inte ens det nuförtiden.... Kram till dig Anna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!! tror inte du behöver några lektioner jag heller :) Men vi skulle väl kunna få till en gemensam scrap-date nå tag :) Kram tillbaka till dig Anki :)

   Radera
  2. Den är jag med på! :)

   Radera