fredag 24 april 2015

Veckans Skiss 60 - Love U More

Hej!

Jag erkänner!
 Jag har nästan gjort en CASE (Copy And Steal everything) av min vän Christels (DT hos Veckans Skiss) LO den här gången. Men bara nästan i allafall :)

Jag bara föll pladask för hennes tolkning av skissen och ville göra något liknande på ett fint foto på Rickard, vår äldste son. Nu blev den nog rätt annorlunda i första anblicken eftersom jag valde ett mönstrat bas papper och ett annat färg schema men tittar du på kompositionen vid mitt foto ser du nog likheterna :)

Så här ser den spännande skissen ut hos Veckans skiss den här veckan:Så här blev det när jag väl var klar....


Lite modeling paste först på bas pappret för att tona ner lite av mönstret. Skvätte lite Colorbloom spray också innan jag monterade mina papper och foto.
Papper från ett 12" pappers kit från WRMK "archived". Jag kompletterade med två PL-kort också dom från WRMK och samma serie.


En Tag från Panduro Hobby och några bitar papper ur kitet.


Färglade några av MARCH texterna eftersom fotot är taget i mars.


Ett Twine snöre runt mina pappers lager och så en titel text gjord med min kära Dymo igen.

Jag hoppas du fick lite lust att göra en egen tolkning nu av Veckans Skiss!!
Förresten måste ni ju gå in och kolla deras fina tolkningar och sen jämföra likheterna/olikheterna hos min och Christels ( DT hos Veckans Skiss)  tolkningar.

Nu är det bara EN! dag kvar så är det SCRAPTRÄFF !!!! :)
KUUUUUL!!!!

Ha en skön fredag kväll och en underbar helg, med eller utan scrap :)

Kram Anna :)

6 kommentarer:

 1. Aah, men den känns ju helt annorlunda pga pappersvalet och så häftig den blev, så läcker till det fina fotot på din 20-åring. Jag känner mig så stolt över att ha kunnat inspirera dig till denna. Tack för det och tolkningen av skissen hos VS! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt och roligt att du gillar den :-) Tack på alla sätt :-) kram

   Radera
 2. Hej Anna!

  Helt underbar scrap du har där, designen redigt exploderar ut i färger och liv, en absolut underbar design, samt så håller jag med Christel att den känns helt annorlunda även fast man kan se där det finns likheter.

  Jättefint sätt och använda sig av Dymo tejpen med, Helt perfekt all around får jag säga!

  Med vänliga hälsningar,
  Jesper K
  DYMOSupport

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack:-) Vad roligt att höra :-) Det gör mig glad :-)

   Radera
 3. En riktigt färgsprakande LO du har gjort där man upptäcker små detaljer hela tiden. Snyggt! Tack för att du är med och tolkar VS! Kram ÅsaJ

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Åsa :-) Hoppas ni haft en underbar helg i Stockholm :-) Nu ser jag fram emot imorgon och en ny skiss :-) kram Anna :-)

   Radera